Employee Salary Software

Employee Salary Software

 
contact For any technical support Service :
Please go to Our SUPPORT page
   
   
   
  Perisian perniagaan
  Berkembang Prestasi Perniagaan anda
Home --› Sitemap --› malay

Perisian perniagaan

Perisian Perniagaan membantu anda untuk mengautomasikan hari anda dengan aktiviti-aktiviti perniagaan hari. Kami menawarkan perancang pekerja, Perakaunan Kewangan , pengurusan pesanan belian, perancang pekerja , bantuan pelancongan pekerja dan perisian pengurusan latihan untuk mengekalkan perniagaan kewangan , jualan, pembelian , pekerja dan rekod perniagaan lain. Perisian perniagaan kami menguruskan tugas perniagaan yang rumit dan memakan masa anda dengan cara yang cekap. Kini anda boleh dengan mudah meningkatkan produktiviti anda dan juga jualan dengan menggunakan perisian perniagaan mahir kami.

Perisian Gaji Pekerja

Perisian Gaji Pekerja

$49

Pekerja Gaji Perisian menyediakan penyelesaian terbaik dan berkesan untuk Pengurus syarikat untuk mengekalkan tugas mereka pekerja penjadualan (termasuk kakitangan secara terperinci / keluar , rekod syif, kehadiran, butiran lawatan -latihan , daun dan lain-lain ) bersama-sama dengan butir-butir gaji yang lengkap di satu tempat.

 
Perisian Perakaunan Kewangan ( Enterprise Edition )

Perisian Perakaunan Kewangan ( Enterprise Edition )

$69

Perisian Perakaunan Kewangan ( sokongan kod bar ) adalah cara yang terbaik untuk mengautomasikan pengurusan kompleks dan memakan masa butir-butir perakaunan dalam syarikat anda tanpa memerlukan penyertaan kertas -pen . Tiada pengetahuan perakaunan yang diperlukan untuk menubuhkan perisian, hanya memuat turun aplikasi dan menguruskan rekod kewangan di hujung jari !

 
Perisian Perakaunan Kewangan ( Edisi Piawaian)

Perisian Perakaunan Kewangan ( Edisi Piawaian)

$45

Perisian perakaunan direka untuk memproses transaksi kewangan mana-mana syarikat dengan cara yang lebih cepat, lebih mudah dan lebih fleksibel. Perisian paling sesuai untuk kecil untuk perniagaan skala besar untuk menjimatkan masa dan mengurangkan kesilapan dalam mengekalkan rekod kewangan yang akan menerajui pertumbuhan syarikat secara keseluruhan .

 
Tour Pekerja dan Latihan Perisian Pengurusan

Tour Pekerja dan Latihan Perisian Pengurusan

$29

Tour Pekerja dan Latihan Perisian Pengurusan menguruskan pelancongan syarikat anggota kakitangan dan keperluan penjadualan latihan dengan cara mudah. Perisian meminimumkan manual proses kemasukan data dan menggabungkan semua maklumat di satu lokasi. Utiliti menghasilkan laporan lawatan berguna bersama-sama dengan laporan latihan dan menyediakan maklumat yang tepat apabila diperlukan. Dilindungi kata laluan ciri menyimpan data sulit dengan peningkatan produktiviti.

 
Pesanan Pembelian Perisian Pengurusan

Pesanan Pembelian Perisian Pengurusan

$45

Menguruskan rekod jualan beli mana-mana syarikat dengan cara teratur menjadi lebih mudah berbanding sebelum ini dengan menggunakan Pesanan Pembelian Perisian Pengurusan . Mudah untuk menggunakan alat membantu untuk mewujudkan dan menguruskan rekod jualan beli dengan cara berkomputer supaya anda boleh memberi tumpuan kepada kerja produktif dan bukannya membuang masa dalam mengekalkan butiran secara manual.

 
Multi Perisian Syarikat Pesanan Pembelian

Multi Perisian Syarikat Pesanan Pembelian

$99

Multi Perisian Syarikat Pesanan Pembelian dengan mudah mengekalkan jualan dan rekod pembelian syarikat-syarikat berbilang . Program pengurusan pesanan belian mudah menjana, laporan invois , laporan laporan stok syarikat deposit , borang PO, sampel PO, template membeli dan rekod jualan / pembelian lain dengan cara mengautomasikan.

 
Barcode Label Software

Barcode Label Software

 
Barcode Label Software

Kami menyediakan Barcode Label Software bagi tujuan komersil yang berbeza. Perisian label kod bar mudah reka bentuk imej kod bar dicetak dalam pelbagai bentuk dan saiz mengikut keperluan anda. Program pembuat Barcode menyediakan objek bentuk yang berlainan termasuk pensil , garis, teks , elips , segi empat tepat dan objek mereka bentuk lain untuk mewujudkan label kod bar mahir. Barcode label pembuat program di dibangunkan dengan tetapan warna terbina untuk mewujudkan pelekat kod bar yang berwarna-warni dan tag. Perisian membolehkan anda untuk menjana nombor pukal label kod bar menggunakan rawak, berurutan dan berterusan ciri siri nilai penjanaan .

Pilih Barcode Label Software mengikut industri-industri tertentu :

Barcode Label Software - Profesional Barcode Label Software - Profesional
just $69
Barcode Label Software - Standard Barcode Label Software - Standard
just $59
Barcode Label Software - Mac Barcode Label Software - Mac
just $69
Industri Penjagaan Kesihatan Barcode Label Software Industri Penjagaan Kesihatan Barcode Label Software
just $49
Bank Barcode Label Software Bank Barcode Label Software
just $49
Packaging Industry Barcode Label Software Packaging Industry Barcode Label Software
just $49
Pembuatan Industri Barcode Label Software Pembuatan Industri Barcode Label Software
just $49
Perpustakaan Software Barcode Label Perpustakaan Software Barcode Label
just $49
Perniagaan Runcit Barcode Label Software Perniagaan Runcit Barcode Label Software
just $49
 
kad mereka bentuk perisian

kad mereka bentuk perisian

 
Barcode Label Software

Kami menawarkan pelbagai jenis kad mereka bentuk perisian untuk mencipta label harga , tag aset , pelekat , risalah , kad ucapan , kad ID , kad perniagaan, kad perkahwinan dan lain-lain jenis Kad . Program Kad bentuk kami dibangunkan dengan luas pelbagai - template untuk mereka bentuk kad serta label . Perisian reka bentuk kad menyediakan alat mereka bentuk yang berbeza dan tetapan percetakan terbina untuk mereka bentuk dan mencetak pelekat menarik , kad , lencana ID , tag dan label. Perisian pereka kad mempunyai tetapan warna , latar belakang dan font untuk membuat label berwarna-warni dan kad. Kami juga menyediakan Logo perisian reka bentuk untuk mencipta logo mahir untuk perniagaan anda.

Pilih kad mereka bentuk perisian mengikut keperluan anda


kad dan label mereka bentuk perisian kad dan label mereka bentuk perisian
just $49
kad hari jadi mereka bentuk perisian kad hari jadi mereka bentuk perisian
just $45
kad perkahwinan reka bentuk perisian kad perkahwinan reka bentuk perisian
just $49
Kad ID perisian reka bentuk Kad ID perisian reka bentuk
just $49
perisian pembuat kad perniagaan perisian pembuat kad perniagaan
just $49
Greeting Cards Maker Software perisian pembuat kad ucapan
just $45
Perisian pereka LOGO Perisian pereka LOGO
just $45